Monday, January 4, 2010

Semut......

Semut!?

apasal dengan semut?
mudah kata, my rumah sekarang sedang di-invade oleh semut...
mula sejak bulan pose lagi...huhu
my room pun tak terlepas jugak....
maser tu,baru jer return from hostel...
so, biler tengok kat display shelf,maka ternampaklah ader semut kat Gadessa...
dan biler sentuh jer Gadessa,baru perasan semut-semut tu dah bersarang under the base of Gadessa's stand.....
bulu roma naik terus...

so ape lagi terus scramble sumer model kit kat atas rak and figured out yang ader 2 model yang kena invade dengan semut2 tu...
mereka adalah:-


~hahahaha, they got OWNED!!!!XD~

nyusah betol..
kena disassemble suma komponen....
kalu Zoids Rhimos tu takper la senang sket...
tapi Virtue tu susah sket nak disassemble

lepas tu suma parts tu terus rendam dalam air....


bukan stakat model jer....
kotak pun kena jugak...
maser check tu kotak Abyss Gundam jadi koloni semut...
habis satu can ridsect duk spray semut2 ni...

and biler nak pasang stiker for Blade Liger last week...
so I took the BL's box yang dalam 2 ader kotak BioMegaraptor yang didalamnyer ader kotak Arosaurer....
jumpa balik koloni semut!!!!
(those ants got me OWNED!!)
tak guna betol.....


semut semut.....
apasal ngan ko hah?semut...



1 comment:

  1. apa kata ko wat rumah utk semut lak nti:-P baru dorg x kaco dh model kit yg lain 2 hehe

    ReplyDelete