Saturday, January 23, 2010

School Re-Visit!!! (22-23 01 2010)

Ayuh!!Kembali ke sekolah!!!

citernyer simple......cikgu noriman ajak Bong gi skol....dan Bong ajak payed (dier tunggu majoriti)..pastu bong tanya aku...
ok...sekarang ak memasuki zon boring so dengan open heart aku pun kata "lets go!!"
cikgu ajak sebenarnya pun nak suruh assist budak band
cukuplah...tak tau nak story aper....let the pics do the talking!!


senior yang the best!!Cerah tu aku declare gila sikit laa..mula-mula cakap xnak pegi....tapi lepas tu dier sendiri naik motor gi machang...dier ader lesen L, so ok laa....tapi motor dier roadtax mampus!!!!









suma tu boleh katakan rilek laa ntuk mane2 X yang buat revisit ni....tapi yang ni paling best....

biasanya X's yang datang akan b'malam di bilik sakit tapi bilik tu dah tukar kunci so xleh buka=cari tempat tido laen...T_T
tapi mujurlah, ader sorang kawan ni yang duk dalam area skol (tahu2 la saper ni) offer tempat tido...

tapi, coz kos makan budak2 dah naik, so kitorang tak makan kat dewan makan, pegi makan kat luar....last night gi makan jalan kaki dan biler balik lepas makan, cikgu tanyer (dalam dialek klate)
'sek awak gi make jale kaki?kalu nok gi make pulok...amik moto sayo...ado 4 ore kae...moto cerah so, moto sayo so..cukupla gendong 4 ore'

UNBELIEVABLE!!cikgu noriman offer moto dier untuk k'gunaan giler2 ktorang...tapi moto dier ader clutch so malam tu pakat duk blaja naik moto clutch blako...tapi bestlaa...kurang2 jimat tenaga sket daripada main jalan jer...

moto cikgu= kiri moto cerah=kanan

tapi, datang balik ni ader mendedahkan sedikit masalah dalam sekolah (nak tahu tanyer bong)

OTW balik bukannyer balik umah terus...stop dulu kat KB mall (1st time sejak abis SPM)
kat kb mall,dah buat sedikit loot ntuk 2010...iaitu
HG Exia Trans-am (bootleg/pirate/cetak rompak/tak ori!!!)(nak try tengok kualiti bootleg)
dan sedikit hobbying tools!!


.

4 comments: